01

Rehabilitacija

Miofascijalna relaksacija, Schroth metoda, Tretman ožiljka (MSTR & MFR), Tretman Trigger točki ,Tretmani za trudnice, Vježbe s elastičnom trakom, Vježbe na balansnom jastučiću, Vježbe na pilates  lopti. Terapija  protiv boli

02

Relaksacija

Klasična ručna medicinska masaža, Anticelulitna masaža, Aroma masaža, Rain drop masaža, Maderoterapija, Vita flex Tehnika, Aparaturna limfna drenaža

Klasična ručna medicinska masaža

Medicinska masaža je osnova mnogih masažnih tehnika. Donosi neizmjeran osječaj opuštenosti a kroz svoje pozitivne učinke pomlađuje tijelo. Medicinska masaža je odličan izbor za smanjenje napetosti mišića i tetiva, bolnih leđa, glavobolje, stresa. Može biti parcijalna masaža (samo jedan segment) ili cijelo tijelo.

Anticelulitna masaža

Celulit je poznat svim ženama, a manifestira se u obliku narančine kore Anticelilitna masaža je postupak u kojoj se posebnim pokretima pokreće cirkulacija krvi i limfe u dubljim slojevima i u vezivnom tkivu. Jedna je od najučinkovitijih saveznika u borbi s celulitom. Primjenjuje se i kod poremećaja metabolizma u stanicama.

Više informacija o tretmanu...

Aroma masaža

Mnogobrojne su dobrobiti aromatičnih ulja. Tjekom Aromamasaže inhalirate aromatična ulje te se ona apsorbiraju kroz kožu. Pozitivno i smirujući utječu na tijelo, pročišćuju dišne puteve, pune energijom, smanjuju napetost, depresiju, nesanicu.

Više informacija o tretmanu...

Rain Drop masaža

Nježna masažna tehnika u kojoj se čista aromatična ulja nanose u područje kralježnice. Eterična ulja koja se koriste djeluju balansirajuće, antibakterijski, spazmolitično, analgetski. Odabrane kombinacije jačaju tijelo te opuštaju mišiće.

Više informacija o tretmanu...

03

Baby program

Baby Handeling  & Baby Gym